Over Praktijk Hoefijzer

Fysiotherapie Loenen aan de Vecht

 

Mijn naam is Martijn Bakker, en ben sinds 1986 fysiotherapeut. Na mijn afstuderen ben ik naar Duitsland vertrokken om daar als fysiotherapeut aan de slag te gaan. Na 7 jaar in Meersburg te hebben gewerkt ben ik terug gekeerd naar Nederland. Hier ben ik in 1993 begonnen bij Praktijk Hoefijzer in Loenen aan de Vecht. In 1996 behaalde ik het diploma Haptotherapie om naast fysiotherapeut ook als haptotherapeut mensen te kunnen behandelen.

Logo Praktijk Hoefijzer

 

Het logo van de praktijk is een reproductie van een schilderij van Barry Ten Thy, getiteld “bewegingen”. Dat vond ik zeer toepasselijk voor zowel de fysiotherapie als voor de haptotherapie; leven is bewegen. Het mogelijk maken en weer op gang brengen van bewegen in de breedste zin van het woord is het doel van mijn behandelingen.